Gerrit, Hiske, Mariska en Franny bespreken Jessie zijn top vijf finalisten

Gerrit, Hiske, Mariska en Franny bespreken Jessie zijn top vijf finalisten

Gerrit, Hiske, Mariska en Franny zitten met zijn vieren in de Mongoolse tent en praten over de intenties van Jessie. Het gaat over de plek van Franny bij de laatste vijf. Jessie heeft daar zijn ideeën over en daar lijkt de plek van Franny niet helemaal zeker te zijn. Gerrit laat weten dat Jessie toegezegd had dat Brandon en Mariska een plek in de finale zouden krijgen als het aan hem lag. Volgens Franny behoort zij ook tot de beoogde laatste vijf van Jessie. Dat is niet helemaal waar beweert Gerrit. Volgens Franny was er inderdaad twijfel bij Jessie eerder op de dag. Franny zegt dat Mariska tegen Jessie had aangegeven dat ze het niet erg vond om eerder te gaan, als ze de fotoshoot en de Hollandse avond had gehad. Maar dan laat hij de keuze aan mij, eigenlijk zegt Mariska. Ook geeft Mariska aan dat ze benieuwd is wat Jessie gaat zeggen als ze aangeeft wel bij de laatste vijf te willen zitten. Gerrit vraagt zich af of Franny het erg zou vinden als Jessie Mariska boven Franny zou verkiezen bij de laatste vijf. Dat zou ik wel heel erg vinden geeft ze aan. Gerrit en Mariska zouden dat ook heel erg vinden, zo laten zij weten. Volgens Gerrit stond Franny in de eerste instantie helemaal niet in de top vijf van Jessie. Mariska zegt Jessie te gaan confronteren. Welke mede bewoners zou Jessie het liefst in de top vijf van Utopia 2 zien?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *