Gerrit uit zijn frustraties bij Hiske, Shelley mag wel wat dankbaarder zijn

Gerrit uit zijn frustraties bij Hiske, Shelley mag wel wat dankbaarder zijn

Gerrit loopt de yurt in en begroet Hiske hartelijk. Wil ik die kerstballen erop zetten, zit Shell weer achter de computer hoor begint Gerrit. En geeft aan dat hij gevraagd heeft of hij er even snel bij mag en dat Shelley dat liever niet had. Ze heeft nog helemaal geen bedankt gezegd omdat ik op haar heb gestemd gaat hij verder. Wat krijg je ervoor terug vraagt hij zich hardop af. Niks krijg je er op dit moment voor terug geeft Hiske aan. En vindt dat jammer. Heeft ze wel door hoe het allemaal is gegaan? zegt Gerrit, Hiske weet dat niet. Ze geeft aan wel te hebben verteld dat Gerrit voor haar heeft gelobbyd. Ik weet niet zo goed wat ik hiermee moet zegt Gerrit. Niks, Ger reageert Hiske kort maar krachtig. Gerrit denkt dat hij er wel wat mee moet, want er moet nog gestemd worden. Het hele punt is dat ze wel wat dankbaarder mag zijn zegt Gerrit. Hiske is het met hem eens. Wel geeft Hiske aan dat ze aan anderen heeft laten merken dat ze er blij mee is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *