Franny heeft als doel bij de laatste vijf finalisten te komen en vraagt Jessie om hulp

Franny heeft als doel bij de laatste vijf finalisten te komen en vraagt Jessie om hulp

Franny maakt zich een beetje zorgen. Zij wil net als alle andere bewoners bij de laatste vijf in de finale terecht komen. Ze vraagt om hulp bij Jessie. Ik heb een kort vraagje begint Franny. Jessie luistert. Franny is erg benieuwd of Jessie vindt dat zij bij de laatste vijf hoort. Jessie had eigenlijk in gedachte om Mariska bij de laatste vijf te laten komen. Franny verbaast zich hier een beetje over. Volgens Jessie is dit door een persoonlijke reden. Maar als ik er goed over nadenk, dan ben ik wel tevreden met de vijf die ik in mijn hoofd heb gaat Jessie verder. Dan denk ik dat we dezelfde in ons hoofd hebben reageert Franny. Ze wil bij de laatste vijf komen om haar doel te behalen. Daar gaan we ook zeker voor zorgen antwoordt Jessie. Dit is het laatste wat ik nog wil behalen verzekert Franny.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *