Hiske wil meer duidelijkheid en vraagt aan Jessie of hij haar nog vertrouwd

Hiske wil meer duidelijkheid en vraagt aan Jessie of hij haar nog vertrouwd

Hiske loopt naar het atelier waar Jessie staat te draaien. Stoor ik vraagt ze. Jessie stopt met draaien en hij is één en al oor. Hiske vertelt vervolgens wat onderwerpen die afgelopen avond in de yurt besproken zijn. Jessie begint Gerrit minder te vertrouwen en Hiske denkt dat Jessie haar ook niet meer vertrouwt. Vertrouw je mij vraagt Hiske. Ja antwoordt Jessie. Dat wilde Hiske graag duidelijk hebben. Als dat namelijk niet zo is, dan heb je mij gekwetst gaat Hiske verder. Jessie snapt haar maar door de eliminaties is hij meer gaan twijfelen. Ik vertrouwde niemand meer, behalve Merel op dat moment onderbouwt hij. En vertelt verder ook dat als hij er langer over nadenkt, dat hij Hiske sowieso vertrouwt. Mijn woord is mijn woord maakt Hiske duidelijk aan het einde van het gessprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *