Jessie spreekt Gerrit aan, wat wordt het plan voor de stemmingen

Jessie spreekt Gerrit aan, wat wordt het plan voor de stemmingen

Jessie en Gerrit lopen naar buiten en Jessie begint al snel over de stemmingen. Ik had het met Merel gister over de stemmingen en ik hoorde dat veel mensen verschillende dingen willen doen begint hij. Hij wil namelijk dat er duidelijk wordt afgesteld wat het plan is. We hebben maar één doel en dat is met de juiste vijf mensen in de finale komen gaat hij verder. Gerrit is het hiermee eens en hij vindt dat er een plan gemaakt moet worden. Zal Gerrit zich aan zijn beloftes houden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 57    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *