Merel is een beetje klaar met Alexandra, ze kan haar niet meer aankijken

Merel is een beetje klaar met Alexandra, ze kan haar niet meer aankijken

Als Merel vandaag met Jessie bij de computers zit, moet ze iets aan hem kwijt. Ik kan Lex even niet meer aankijken vertelt ze. Jessie vindt dit op zijn beurt wel logisch. Er is veel gebeurd sinds de afgelopen twee nominatie en eliminatierondes. De relaties tussen de bewoners staan op scherp. Maar het is niet netjes van mij vindt Merel. Maar ze wil naar huis gaat Jessie verder. Dit vindt het tweetal prima, want ze zijn samen een plan aan het smeden om iedereen er zo snel mogelijk uit te werken. Zullen zij de laatste vijf halen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 34    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *