Hiske, Mariska en Gerrit bespreken de eliminatie, is Jessie bang voor hen?

Hiske, Mariska en Gerrit bespreken de eliminatie, is Jessie bang voor hen?

Hiske, Gerrit en Mariska staan afgelopen avond op het punt om te gaan slapen. Gerrit begint de dames vervolgens te feliciteren. Hiske en Mariska snappen het niet. Waarom feliciteer je ons? vraagt Mariska. We hebben gewonnen van de hoge bomen, we zijn er tegen in gegaan en nu mag Shelley blijven reageert Gerrit. Dat werd bij jou niet helemaal in dank afgenomen zegt Hiske tegen hem. Gerrit laat weten dat hij zijn plan al duidelijk had gemaakt aan Jessie. Ik wilde Jordie er al uit hebben en ik wilde dat Shelley bleef benadrukt hij. Jessie vindt dat Gerrit met teveel mensen praat. Daar is hij het niet mee eens, want Jessie praat ook Merel verteld hij. Gerrit denkt dat Jessie bang is voor de drie bewoners van de yurt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 57    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 12:04

    Walgelijk ik kijk al de hele week de uitzending niet meer ik krijg er gewoon pijn van in mijn buik zo gemeen.En ik had net weer de balk goed zo laat jullie maar kennnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *