Shelley en Alexandra praten over Franny, ze is niet te vertrouwen

Shelley en Alexandra praten over Franny, ze is niet te vertrouwen

Shelley en Alexandra zijn afgelopen avond gezellig aan het kletsen onder het genot van een wijntje. Tot het gesprek over Franny gaat. Ze is niet te vertrouwen zegt Shelley. Ze vertelt alles door voegt ze eraan toe. Alexandra vindt dit heel erg, omdat zij natuurlijk samen met Franny in een huisje woont. Alexandra zegt ook dat haar band met Franny vooral zo goed is, omdat ze samenwonen. Als je bij elkaar woont, dan deel je persoonlijke dingen zegt ze. Alexandra steekt vervolgens een hart onder de riem bij Shelley door te zeggen dat ze haar altijd zal blijven vertrouwen. Gaat hier een mooie vriendschap uitkomen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *