Alexandra weet waarom Jessie Shelley weg wilde hebben, vormt ze een gevaar?

Alexandra weet waarom Jessie Shelley weg wilde hebben, vormt ze een gevaar?

Alexandra en Shelley zitten afgelopen avond in het huisje van Shelley. Alexandra zegt dat ze erg blij is dat Shelley nog in Utopia 2 zit en niet vandaag het terrein moest verlaten. Shelley kan niet beschrijven wat ze voelde op dat moment maar ze is nu vooral blij. Alexandra heeft al een ideale top drie in gedachten. Brandon, Hiske en jij verdienen de finale het meeste vindt Alexandra. Shelley is het met haar eens. Ik gun het Hiske en Brandon allebei. Brandon heeft aan Utopia gebouwd. Ik had eerder zo moeten denken geeft Shelley toe. Ik zie mezelf nu ook als een oprechte winnaar. Ik heb het hier het zwaarste gehad en het meeste meegemaakt benadrukt ze. Alexandra is het met haar eens. Later in het gesprek komt Jessie ter sprake. Shelley heeft opgemerkt dat hij echt niet blij is na het vertrek van Jordie. Hij ziet zichzelf oprecht als de nummer één winnaar. Daarom wilde hij jou wegstemmen. Hij ziet je als een bedreiging en terecht vindt Alexandra. Denk jij dat Shelley een gevaar vormt voor Jessie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 113    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *