Mariska straalt van blijdschap, haar droom wordt in vervulling gebracht

Mariska straalt van blijdschap, haar droom wordt in vervulling gebracht

Het was vandaag een spannende eliminatieronde dat erg gelijk opliep en het is het gesprek van de dag. Alhoewel de bewoners het veel over de eliminatieronden hebben, neemt niet af dat de droom van Mariska niet doorgaat. Zij heeft namelijk een tijd geleden als verrassing van Merel een professionele fotoshoot gehad en die shoot vindt vandaag plaats. Mariska wacht zenuwachtig op de fotograaf en de visagisten. De poort gaat open en de fotograaf en visagisten zijn het terrein op. De professionals zetten al hun spullen klaar en vervolgens neemt Mariska plaats op een stoel voor haar make-up. Ondertussen wanneer de visagiste haar opmaakt, stelt de fotograaf Mariska een paar vragen. Zo is hij benieuwd waarom ze nooit op een foto wilde staan. Mariska antwoordt dat ze haar gebit een tijd geleden heeft laten doen, omdat ze een aantal kiezen miste. Daardoor durfde ze volgens haar de laatste tien jaar nooit op foto’s te staan en was ze altijd erg onzeker over haar gebit. Nadat de make-up erop zit kunnen de foto’s gemaakt worden. De eerste foto’s van Mariska worden gemaakt bij de vijver. Ze straalt van geluk en de fotograaf helpt haar om zo goed mogelijk op de foto te staan. Nadat Mariska klaar is met haar shoot, gaan ook haar twee vriendinnen Merel en Hiske op de foto. Zij worden ook eerst van te vore in de make-up gezet, waarna ze daarna hen fotoshoot hebben. Hoe zullen de foto’s zijn geworden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 52    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *