Jessie lijkt te vrezen voor zijn plek in de finale

Jessie lijkt te vrezen voor zijn plek in de finale

Jessie lijkt niet blij te zijn met de uitslag van eliminatieronde vier. Hij besluit om met Gerrit hierover te praten. De mannen zitten samen op de bank buiten, waarna Jessie een directe vraag stelt, zou je op mij kunnen stemmen? Gerrit antwoordt van niet. Zo geeft hij aan dat hij ook niet op Merel en op Franny zal stemmen. Tuurlijk niet. Gozer, je bent mijn maat voegt hij eraan toe. Vervolgens zegt Jessie dat hij bang is om in een situatie te zitten, waarin hij mensen moet kunnen vertrouwen maar ze niet vertrouwt. Gerrit luistert aandachtig verder naar zijn maat en Jessie begint over Franny te praten. Hij vertelt aan Gerrit dat hij het moeilijk vindt om Franny zo verdrietig te zien nu Shelley is gebleven. Ik zal je heel eerlijk vertellen. Ik vind dat jullie bij de laatste vijf horen, inclusief Franny antwoordt Gerrit. Jessie vraagt zich toch af waarom Gerrit, Franny niet boven Shelley kiest. Gerrit geeft aan dat hij altijd Franny boven Shelley zal kiezen, maar dat hij Shelley wel een kans wil geven omdat hij vindt dat zij dat verdient. Maar je weet wel hoeveel dit Fran doet zegt Jessie. Gerrit ziet dit anders. Als ik vanaf mijzelf mag beredeneren dat ik hier een hele lange periode met Shelley ben geweest, ligt dat dus gevoeliger. En ik zal altijd een Jordie wegsturen boven een Shell antwoordt Gerrit. Jessie is Shelley zat. Daarna begint Jessie over Hiske, Brandon en Alexandra. Zo heeft hij het gevoel niet iedereen te kunnen vertrouwen. Ik weet het niet met Hiske, als ik haar aankijk vertelt hij. Brandon en Alexandra vindt hij op het moment erg onbetrouwbaar. Zo weet Alexandra niet wat ze wil, volgens Jessie. Het lijkt erop dat Jessie vreest voor zijn deelname in de finale en Gerrit geeft nogmaals duidelijk aan dat hij hem niet zal naaien, want je bent mijn maat. Zal Jessie een andere tactiek bedenken bij de volgende stemmingen? En moet hij inderdaad vrezen voor zijn deelname?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 48    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *