Jordie heeft Utopia 2 definitief verlaten

Jordie heeft Utopia 2 definitief verlaten

Eliminatieronde vier heeft plaatsgevonden waarin is uitgekomen dat Shelley blijft. Dat betekent dat Jordie naar huis moet. Hij heeft al zijn spullen ingepakt en de bewoners verzamelen zich voor de poort. Voordat Jordie de poort uitloopt worden er eerst nog foto’s van hem gemaakt. De bewoners  willen graag nog een laatste herinnering vastleggen met hem in Utopia 2. Ondertussen wordt er hardop gelachen voordat de fashionisto de bewoners verlaat. Jordie geeft daarna nog even een kleine speech, waarin hij iedereen bedankt voor zijn kansen die hij van de bewoners heeft gekregen. Ik wil dat of jij, of jij gaat winnen zegt hij tegen Merel en Brandon. Tevreden en trots kijkt Jordie de bewoners aan en hij verlaat het terrein.  Die maakt er weer een exit van zegt Merel lachend. Iedereen roept nog even doei en Jordie steekt daarna zijn hoofd boven de poort uit en begint blij te zwaaien. Jordie zijn avontuur in Utopia 2 zit erop.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 58    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *