De bewoners komen bij elkaar voor de eliminatieronde, wordt het Shelley of Jordie?

De bewoners komen bij elkaar voor de eliminatieronde, wordt het Shelley of Jordie?

Gisteren zijn tijdens de nominaties Jordie en Shelley op de bank terecht gekomen. Hoewel het eerst voor de hand lag dat Shelley geen schijn van kans had om in Utopia 2 te blijven, heeft zowel de avond als de ochtend veel teweeg gebracht. Shelley heeft zich kwetsbaar opgesteld, waardoor de beslissende stemmer als snel een voorkeur naar Shelley had. Jordie weet hierdoor niet hoe hij met de onzekere situatie om moet gaan en heeft voor de zekerheid maar zijn kist ingepakt.

Mylène rinkelt de bel! De tijd is gekomen dat de bewoners gaan bepalen wie naar huis gaat. De  bewoners verzamelen zich op het strand. Jordie en Shelley nemen plaats naast de stempilaren. Nou, jongens staan we weer deze week voor de tweede keer, begint Mylène.

Merel trapt af 

Merel is als eerst aan de beurt. Ondanks de moeite van Gerrit om haar over te halen, maakt Merel de keuze om haar positieve stem aan Jordie te geven. De volgende die aan de beurt is is Jessie. We hebben veel issues met elkaar gehad en dat is waarom ik op je gestemd heb. En waarom ik nu ook mijn positieve stem aan Jordie geef, licht Jessie toe. Jessie geeft Jordie een knuffel en geeft het stokje over aan Alexandra. Alexandra heeft een speciaal tekstje voor Shelley voorbereid, waarin ze vertelt dat hun relatie pieken en dalen heeft doorgemaakt. Shelley wordt emotioneel van de woorden van Alexandra. Ze geven elkaar een knuffel wanneer Alexandra haar positieve stem aan Shelley geeft. Gerrit lijkt het ook even moeilijk te hebben met het verwoorden van zijn keuze voor Shelley. Franny haar stem is kort en simpel: Jordie mag blijven. Door de stem van Mariska voor Shelley gaat het gelijk op. Wat spannend jongens,  merkt ook Merel op.

Hiske emotioneel

Ik heb altijd geprobeerd om je op het goede pad te zetten, omdat ik je een goed mens vind, vertelt Hiske met een brok in haar keel. Hiske benadrukt dat Shelley een mooie kwetsbare kant heeft. Je hebt altijd voor jezelf gestaan en daar mag je bijzonder trots op zijn, zijn de sluitende woorden, voordat Hiske haar positieve stem aan Shelley geeft. Mylène haar keuze gaat naar Jordie. De tussenstand is hierdoor nog steeds een gelijke stand.

Het beslissende antwoord zal gegeven worden door Brandon. Jor, je bent mijn maatje ik ben trots op je. Maar ik wil je niet zien wegkwijnen en mijn keuze gaat naar Shell. Shelley breekt uit verbazing in huilen uit. Gefeliciteerd meid, zegt Jordie tegen Shelley die haar een dikke omhelzing geeft.

Jordie pakt zijn moment om te zeggen dat hij in Utopia 2 in een hele korte tijd iets moois heeft neergezet en dat hij hier erg trots op is. Ik wens jullie heel veel succes, sluit Jordie af. Vind jij het terecht dat Jordie naar huis gaat?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 43    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *