Brandon heeft een gesprek met Shelley, gaat hij toch een positieve stem aan haar geven?

Brandon heeft een gesprek met Shelley, gaat hij toch een positieve stem aan haar geven?

Shell, ik ben is gaan berekenen hoe het nu gaat qua stemmingen. En ik heb daarin de beslissende hand begint Brandon het gesprek. Vervolgens vertelt hij dat hij Jordie heeft gesproken en in eerste instantie voor hem wilde kiezen, maar toch geen overhaaste beslissing wil maken en hij vraagt of Shelley echt in Utopia 2 wil blijven. Shelley wordt vervolgens emotioneel en laat weten dat ze het oneerlijk vindt gaan, vooral omdat ze zo lange tijd in Utopia 2 zit. Vervolgens geeft ze aan dat ze nog graag haar droom wil verwezenlijken. Ze heeft namelijk volgende week haar acteerlessen. Dat is één van de redeneren dat ik wil blijven voegt ze eraan toe. Dus je zou als de kans er is nog een weekje strijden besluit Brandon. Shelley knikt verdrietig. Brandon geeft voor de grap aan dat ze het niet moet maken om zelf weg te gaan. Het lijkt erop dat Brandon Shelley ook een kans wil geven. Shelley antwoordt verdrietig vervolgens dat Brandon moet doen wat zijn gevoel zegt. Brandon legt uit dat als hij op Jordie stemt, Jordie er misschien doorheen komt te zitten, omdat hij waarschijnlijk telkens in de gevarenzone zit. Ik probeer van beiden kanten daarin een juiste keuze te maken voegt hij eraan toe en vraagt nogmaals of ze het echt wil om te blijven en het aankan als ze de volgende keer weer op de bank komt. Shelley vertelt dat ze graag haar acteerlessen wil volgen en haar droom goed wil afsluiten. Ik hoop dat ik dat echt nog kan gaan doen zegt ze. Het ziet ernaar uit dat het een spannende eliminatieronde wordt. Op wie zal Jordie zijn positieve stem geven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *