Brandon bespreekt met Jordie zijn mogelijk beslissende stem, hij heeft het zwaar

Brandon bespreekt met Jordie zijn mogelijk beslissende stem, hij heeft het zwaar

De eliminatieronde van vandaag houdt de gemoederen flink bezig in Utopia 2. Veel bewoners zien in dat Brandon wel eens de uitslag kan bepalen met zijn positieve stem. Hierover praat hij met Jordie in de stacaravan. Ik heb zowaar de beslissende stem laat hij weten. Jordie knikt en laat weten dat Brandon een lastige keuze staat te wachten. Hij geeft aan dat hij elke keuze van hem zal respecteren. Jordie laat vervolgens een traan lopen. Brandon pakt zijn mede bewoner stevig vast. En geeft aan op Jordie te willen stemmen, maar wil wel graag van Jordie weten hoe hij erin staat. Wil je nog? Heb je nog de kracht, energie en zin? vraagt hij. Jordie weet zeker dat hij de finale niet zal halen. Dit vindt hij spijtig en kan daarom niet beloven hoe hij zich de komende tijd zal voelen. Je moet het zelf gaan afwegen maakt Jordie duidelijk. Wat zal Brandon zijn keuze zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 46    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *