Mylène staat perplex als ze hoort dat Alexandra positief wil stemmen op Shelley

Mylène staat perplex als ze hoort dat Alexandra positief wil stemmen op Shelley

Nadat Brandon aan Hiske heeft laten weten dat hij Jordie zijn positieve stem zal geven, is hij ook benieuwd wat Mylène zal doen tijdens de eliminatieronde. Ook Mylène geeft aan op Jordie te willen stemmen. Hij heeft volgens haar veel bereikt in de korte tijd dat hij in Utopia 2 woont. Hij heeft er uitgehaald wat hij eruit kon halen. Hij kan er niks aan doen dat hij later in Utopia is gekomen dan Shelley gaat ze verder. Brandon maakt samen met Mylène de balans op en vertelt dat Alexandra op Shelley gaat stemmen. Dit verbaast Mylène ontzettend. Dat is echt een shapeshifter. Daar kan je echt niet van op aan eindigt ze hoofdschuddend.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *