Hiske praat op verzoek van Alexandra met Brandon, op wie gaat hij stemmen?

Hiske praat op verzoek van Alexandra met Brandon, op wie gaat hij stemmen?

Alexandra vroeg Hiske eerder vandaag om een gunst. Ze vroeg haar om even met Brandon te praten, wellicht kan dit Brandon zijn keuze nog beïnvloeden. Ze hoopt namelijk dat Brandon uiteindelijk ook positief op Shelley zal stemmen. Hiske vindt Brandon in de silo en vraagt wat Brandon gaat doen tijdens de eliminaties. Jordie laat Brandon zelfverzekerd weten. Hij heeft voor mijn idee wel meer bereikt in die maanden dat hij er zit voegt hij eraan toe. Hiske respecteert zijn keuze en is vooral erg nieuwsgierig naar zijn onderbouwing. Vind jij dat hij bij de laatste vijf hoort vraagt ze hem. Brandon knikt stellig ja. Volgens hem verdienen Hiske, Jessie, Merel, Jordie en hij zelf het om als laatste vijf over te blijven. Zij hebben volgens hem Utopia 2 het beste benut in de tijd dat zij er zijn. Ze denken beiden dat Shelley aan het kortste eind gaat trekken vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *