Shelley ziet het niet rooskleurig in en denkt dat ze naar huis moet

Shelley ziet het niet rooskleurig in en denkt dat ze naar huis moet

Als Alexandra vandaag Shelley tegen komt vertelt ze dat Hiske met Brandon gaat praten. Alexandra hoopt dat Brandon met hun meegaat en Shelley een positieve stem geeft tijdens de eliminatieronde. Hij gaat me geen stem geven, die gaat hij geven aan Jordie antwoordt Shelley. Alexandra haalt haar schouders op en laat weten dat ze dit niet snapt. Ik ga naar huis denk ik spreekt Shelley vervolgens uit. Alexandra barst daarna in tranen uit en pakt Shelley stevig beet. De tranen rollen over haar wangen. Vervolgens biedt ze haar excuses nogmaals aan. Ik houd echt wel van je, je zit echt diep bij mij snikt ze. Ik ben hier niet de Alexandra die ik buiten ben benadrukt ze. Ze gunt het Shelley om langer te blijven, maar zullen de rest van de bewoners dit haar ook gunnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 36    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *