Alexandra gaat positief stemmen op Shelley, ze wil dat zij blijft in Utopia 2

Alexandra gaat positief stemmen op Shelley, ze wil dat zij blijft in Utopia 2

Ondanks dat Alexandra er gisteren voor zorgde dat Shelley op genomineerd werd met een heftige ruzie als gevolg, wil ze niet dat Shelley vandaag Utopia 2 verlaat. Ze heeft afgelopen avond haar excuses gemaakt en tegen Shelley gezegd dat ze niet wil dat ze vertrekt. Vandaag vertelt ze Jessie dat ze best emotioneel is. En geeft aan dat de heftige ruzie van gisteren haar niet in de koude kleren is gaan zitten. Ik geef haar ook een positieve stem zegt ze. Jessie vindt het een ietwat vreemde keuze van Alexandra, zeker na wat voor heftige dingen Shelley gisteren allemaal heeft gezegd. Ik denk dat ik haar sowieso een positieve stem had gegeven gaat Alexandra verder. Ze was heel kwaad omdat ze het niet van mij had verwacht. Ik zeg ook wel eens dingen als ik boos ben benadrukt ze. Jessie denkt op zijn beurt dat Alexandra haar positieve stem niet zoveel zin heeft. Ook spreekt hij uit dat hij het heel vreemd vindt dat Gerrit plotseling zijn positieve stem aan Shelley wil geven, dit was namelijk eerst wel anders. Alexandra snapt Gerrit wel, het is toch wel iemand waar hij hier een verleden mee heeft gehad.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *