De bom ontploft, Shelley en Alexandra hebben flinke ruzie en blijven naar elkaar schreeuwen

De bom ontploft, Shelley en Alexandra hebben flinke ruzie en blijven naar elkaar schreeuwen

Alexandra heeft een heftige ruzie achter de rug met Shelley waar ze nog steeds van loopt te trillen. Alexandra is behoorlijk ontdaan van de woorden die Shelley tegen haar heeft gezegd. Ze zit aan de tafel in de silo wanneer ze begint te huilen. Ga niet tegen mij zeggen, daarom ben je alleen en je gaat over lijken snikt Alexandra emotioneel. Mariska en Franny proberen haar te kalmeren waardoor Alexandra niet door heeft dat Shelley de silo binnen is gelopen. Franny vindt dat Alexandra op zichzelf moet focussen. Dat doet ze ook zegt Shelley met een sneer naar Alexandra. Dit is olie op het vuur voor Alexandra en ze staat woedend op. Alexandra begint vervolgens te schreeuwen dat Shelley weg moet gaan. De twee komen lijnrecht tegenover elkaar te staan. Je gaat toch ook over lijken? schreeuwt Shelley terug in het gezicht van Alexandra. Je moet dingen nakomen als je iets zegt gaat Shelley verder. Alexandra vindt op haar beurt dat Shelley moet luisteren naar haar eigen advies. Shelley zegt dat ze haar woord altijd nakomt. Ja, je bent zo heilig Shelley schreeuwt Alexandra. Ja inderdaad antwoordt Shelley. En jij moet een eigen mening vormen en jij trouwens ook b*tch gaat ze verder tegenover Franny wanneer ze weg stormt. Heb ik jou wat gevraagd? roept Franny Shelley na. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 47    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *