Gerrit bespreekt met Hiske de finale, hij gaat zijn eigen keuzes maken

Gerrit bespreekt met Hiske de finale, hij gaat zijn eigen keuzes maken

Gerrit en Hiske hebben samen een lang gesprek in de yurt. Het gesprek begon over de stemmingen, dat ze het jammer vinden dat Shelley in de gevarenzone zit. Nu hebben ze het over de finale. Gerrit vindt dat eigenlijk het publiek ook zou moeten stemmen. Het publiek heeft wel mede mogelijk gemaakt dat wij hier op bedjes slapen en alles erop en eraan vertelt hij. Zo ziet Gerrit het voor zich dat het publiek moet bepalen wat zij het belangrijkst vinden voor de titel van Utopia 2. Vinden ze geld verdienen belangrijk, leiding, humor, rechtvaardigheid, persoonlijke ontwikkeling enzovoort benoemt hij. Hiske vraagt zich af waarom Jessie in zijn interview met Shownieuws aangaf ook met Brandon in de finale te willen staan. Gerrit heeft geen idee en snapt daar niks van. Misschien strategisch, omdat Jordie toen ook bij het interview erbij stond. Maar ik kan het mij niet voorstellen. Jessie weet donders goed als hij dit tegen Shownieuws zegt, dat dit in Nederland groot wordt gebracht dat dit de laatste vijf voor Jessie zijn geeft Gerrit aan. En voegt eraan toe dat Jessie daarom erop tegen was vorige week om Brandon eruit te stemmen. Vervolgens vertelt hij dat Jessie hier niet alles voor het zeggen heeft. Als er mij op het laatste moment wordt verteld jij gaat op Shelley stemmen, dan doe ik dat niet. En als een Jes zegt van joh, Brandon gaan we houden tot de laatste vijf, dan ga ik daar niet in mee. Hiske reageert op Gerrit zijn uitspraken dat ze er vanuit gaat dat Jessie bij de laatste vijf zit en hem dan gaat observeren, in die laatste periode. Ik ben daar heel nieuwsgierig naar voegt ze eraan toe. Zo vertelt Gerrit dat Merel meer bij hem is dan bij Jessie. Wat zou Gerrit precies bedoelen met dat Merel meer bij hem is?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *