Shelley is woest op Alexandra na de stemronde en gaat de confrontatie aan

Shelley is woest op Alexandra na de stemronde en gaat de confrontatie aan

Alexandra zit in de silo te kletsen met Jordie. Even later komt Shelley de silo binnen en ze vraagt aan Alexandra of ze even met haar kan kletsen. Ja, maar heel kort en snel snauwt Alexandra. De twee lopen vervolgens samen naar buiten. Sorry dat ik het zeg maar wat vind ik jou echt een walgelijk wijf. Echt waar begint Shelley het gesprek. En geeft aan dat ze op de filmavond haar zoon heeft uitgenodigd voor haar film maar ook speciaal voor Alexandra en dat Alexandra toen vervolgens aangaf dat Shelley bij de laatste vijf hoort in de finale. Ja, dat gun ik je nog steeds ja antwoordt Alexandra. Ja? Daarom ben jij alleen. Omdat jij over lijken gaat. Je zou nooit op mij stemmen. Wat heb je gedaan? Je hebt op mij gestemd schreeuwt Shelley. Alexandra geeft daarna aan dat ze op haar gestemd heeft, omdat ze niet met haar omgaat. Je zou nooit op mij stemmen. Wat ben jij walgelijk reageert Shelley. Dat zijn jouw woorden antwoordt Alexandra nonchalant. Shelley kan het maar niet begrijpen dat Alexandra op haar heeft gestemd. Alexandra geeft aan dat als ze Shelley echt naar huis wil hebben, haar drie stemmen had gegeven. Shelley wordt razend nadat ze dit hoort. Door jouw laatste stem zit ik op de bank benadrukt Shelley. Vervolgens vertelt Alexandra dat ze het misschien niet had moeten doen maar het wel gedaan heeft. Shelley maakt haar duidelijk dat ze bij het kliekje hoort en vertelt dat zij dadelijk ook de poort uitgaat. Alexandra loopt weg naar de silo en mompelt dat ze mag stemmen op wie ze wil. Ja, maar niet terecht. Omdat je hebt gezegd nooit op mij antwoordt Shelley. Zo vertelt ze uit een eerder gesprek met Alexandra, dat de sportvrouw aangaf bij hen groepje te willen horen en het groepje van Jessie eruit wil stemmen. Jessie staat ook in de silo en luistert mee naar de discussie. Heb ik dat gezegd? schreeuwt Alexandra. Ja antwoordt Shelley zonder enige twijfel. Ja tuurlijk Shelley reageert Alexandra sarcastisch. Vraag maar aan Brandon. Brandon liegt nooit! verduidelijkt Shelley. Wie spreekt er de waarheid?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 38    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *