Gerrit huilt om Shelley nadat de stemronde is afgelopen

Gerrit huilt om Shelley nadat de stemronde is afgelopen

Hiske heeft een emotioneel gesprek gehad met Shelley. Ze loopt na het gesprek naar de yurt waar Gerrit ook is.nIk moet zeggen dat ik het ook best wel heftig vindt begint Gerrit. Ja het is best wel heftig reageert Hiske. Ongeacht wie zij is. Ik had het haar echt gegund. Ze wil nu echt naar huis en dat moet ook gebeuren anders wordt het echt een kwelling voor haar hier gaat ze verder en ze barst in tranen uit. Maar ik kan niet op Jordie stemmen vervolgd ze. Gerrit geeft aan dat hij precies hetzelfde heeft met Shelley. Hij wil ook niet zijn positieve stem aan Jordie geven. Hiske en Gerrit praten verder over de situatie en gunnen het Shelley om nog te blijven en niet willen dat ze gaat. Ondanks dat het niet zo goed met haar gaat, vind ik wel dat ze haar ding heeft gedaan vertelt Gerrit en hij begint ook te huilen. Zij is één van de weinigen die hier knetterhard gevochten heeft zegt Hiske. Gerrit en Hiske zijn het allebei unaniem mee eens dat Shelley bij de laatste vijf hoort. Ze beginnen allebei weer te huilen. Hiske vertelt dat Shelley voor de stemming haar aangaf niet te weten op wie zij moet stemmen. Ze gaf zelfs aan het moeilijk te vinden om op Mariska te stemmen, omdat ze vrijdag haar fotoshoot heeft vertelt Hiske. Het meest bijzondere van het gesprek vond Hiske dat Shelley aangaf dat, ondanks alles, zij zichzelf, Hiske, Gerrit, Merel, Jessie en Brandon de finale gunt. Gerrit lijkt dit niet te hebben verwacht en hij kijkt verdrietig voor zich uit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 41    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 14:27

    Niets gaat daar eerlijk je ziet dat er gestolen wordt en die mensen worden gepamperd. Ik hoop dat ze na de uitzending buiten de mensen tegenkomen die ziveel lelijks op Utopia nieuws schrijven.want het is allemaal waar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *