Shelley en Hiske in tranen na de stemronde

Shelley en Hiske in tranen na de stemronde

Jordie en Shelley omarmen elkaar in de silo. Wat is Alexandra een… zegt Shelley boos. Ondertussen is het groepje van Jessie de stemmingen van vandaag aan het bespreken. Merel geeft aan dat ze het wel lastig vond om op Shelley te stemmen. Oh echt, ik vond het heerlijk reageert Franny erop en ze lijkt na te genieten van haar stemming op Shelley. Als ik even heel eerlijk over Shelley mag zijn. Ze hoort er wel bij vertelt Merel. Ja, ze slaat zich er echt wel hier doorheen en zij heeft al hier haar boterham gehad hoor reageert Mariska erop. Merel vertelt verder, dat Shelley haar heel normaal aankeek met haar stem op haar. Niet eens arrogant voegt ze eraan toe. En lijkt hierdoor een beetje een schuldgevoel te krijgen. Even later loopt Shelley verdrietig naar de silo en ze roept Hiske bij haar. Ik weet dat je mij morgen een positieve stem gaat geven, maar geef het alsjeblieft aan Jordie. Please ik wil naar huis zegt Shelley huilend. Hiske kan het niet over haar hart krijgen om haar geen positieve stem te geven. Shelley laat weten teleurgesteld te zijn in Alexandra. Vooral omdat Alexandra duidelijk een paar keer Shelley aangaf nooit op haar te willen stemmen. Hiske barst nu ook in tranen uit. Dit was één van mijn redenen om naar huis te gaan en ook omdat het oneerlijk gaat eindigt Shelley. Wie zal morgen in Utopia 2 blijven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 35    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *