Welke bewoners zitten in de gevarenzone na de vierde stemronde van de finale?

Welke bewoners zitten in de gevarenzone na de vierde stemronde van de finale?

Er is een zwarte brief gearriveerd in Utopia 2 waarin vermeld werd dat er vandaag weer een nominatieronde plaats zal vinden. Het moment is daar en de bewoners verzamelen zich weer bij de vijver. We gaan beginnen roept Mylène. De bewoners zien er gespannen uit. Nou jongens daar staan we weer zegt Mylène en zij neemt dit keer het woord voor de introductie van de vierde stemmingsronde. Franny mag daarna beginnen met haar eerste stem weg te geven. Ze geeft haar drie stemmen aan Shelley. Vervolgens is Jordie aan de beurt. Ik ga het heel erg kort houden. Mariska jij krijgt er drie vertelt hij en hij geeft daarna de stift aan Merel. Merel geeft haar drie stemmen aan Shelley. Ze vertelt in haar speech dat ze denkt dat Shelley wel een heel lief meisje is, maar het in Utopia 2 niet altijd laat zien.

Shelley staat vervolgens voor de groep en geeft haar drie stemmen weer aan Mariska. Jessie houdt een klein woord over zijn stemmen. Volgens jouw woorden heb ik jou het leven zuur gemaakt vertelt hij erin en hij geeft drie stemmen aan Shelley. Brandon mag daarna zijn stemmen weggeven en geeft ze vastberaden zonder twijfel alle drie aan Mariska en daarna is Mariska zelf aan de beurt. Zij geeft Jordie drie stemmen. Gerrit houdt zijn stemming heel kort en geeft er drie aan Jordie. Hij voegt eraan toe dat dit tactisch is en het andere mensen meer gunt om bij de laatste vijf te zitten. Hiske gaf de vorige stemmingen haar drie stemmen aan Mylène. Vandaag heeft zij zich bedacht want ze wil nog steeds bij Mylène zien dat haar droom als visagiste uitkomt en ze geeft haar drie stemmen aan Jordie. Dat doet ze niet zonder Jordie een groot compliment te geven over zijn Utopia tijd en wat hij allemaal bereikt heeft tijdens Utopia 2. Jordie wordt emotioneel, nadat Hiske hem haar stemmen geeft. Hij bedankt haar voor haar mooie woorden en geeft haar een knuffel. Verdrietige Alexandra is vervolgens aan de beurt. Ik ga op mensen stemmen, waar ik op dit moment het minst mee heb zegt ze. Zij verdeelt haar stemmen. Eén op Shelley, één op Mylène en één op Jordie. Tot slot geeft Mylène haar laatste stemmen weg. Ze vertelt in haar speech dat ze toch graag wil blijven in Utopia en bereid is om de finale te spelen. De bewoners klappen voor haar en zij geeft haar drie laatste stemmen aan Jessie, Merel en Gerrit. Dit betekent dat Shelley en Jordie in de gevarenzone zitten. Jordie lijkt erg kalm, Shelley daarentegen loopt kwaad weg. Wat vinden jullie van de uitslag?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 183    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *