Mylène vindt een zwarte enveloppe, er volgt weer een nominatie!

Mylène vindt een zwarte enveloppe, er volgt weer een nominatie!

Mylène kijkt of de bewoners post hebben ontvangen. Ze is verschrikt, er is een zwarte brief! Zwarte envelop schreeuwt ze over het terrein. Al snel komen de andere bewoners naar haar toe. De groep verzamelt zich buiten en Mylène leest de brief hardop voor. In de brief staat dat er vandaag weer een nominatieronde plaatsvindt over precies één uur. Alexandra barst in tranen uit. Niemand zag dit vandaag aankomen, vooral omdat ze deze week ook al een nominatieronden hebben gehad. De spanning is weer terug in Utopia 2 en er kan weer gestemd worden. Wie zullen er in de gevarenzone belanden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 41    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *