Zanger Rinus wil in Utopia 2 trouwen en andere zaken die besproken zijn in de vergadering

Zanger Rinus wil in Utopia 2 trouwen en andere zaken die besproken zijn in de vergadering

Op deze nieuwe dag staat er een vergadering op de planning. Iedereen verzamelt zich bij de silo. Jordie neemt als eerst het woord. Hij vertelt nog even kort over de fotoshoot voor de motivatiefoto’s van Brandon en Alexandra vandaag. Hij geeft duidelijk aan dat als ze twintig posters verkocht hebben voor de bv, de kosten van de fotograaf, visagisten en de spraytan terugbetaald zijn. Jessie haalt wat later een doos bewoners kerstballen die voor de verkoop zijn. De bewoners beginnen te juichen en lijken zin in de kerst te hebben. Vervolgens wordt de markt besproken en de tattoo shop. Ze zijn het er over eens dat tattoo shop vervangen mag worden voor een nagelsalon.

De B&B slaaplekken zijn voor de bewoners altijd een discussieonderwerp geweest, vooral op het gebied van wie waar gaat slapen. Het wordt in de vergadering uitgebreid besproken. Jessie geeft aan nu er met de finale steeds meer bewoners vertrekken en ze dus genoeg slaapplekken over zullen hebben. Mylène is bereid om haar huisje beschikbaar te stellen voor de volgende B&B-gasten. Dit probleem lijkt voor zover opgelost en ze gaan over naar de volgende punten. Gerrit laat weten dat op dertien november hij en Jessie een nieuw nummer gaan opnemen. En vertelt verder dat ze een nieuwe producer hebben gevonden die hen graag willen helpen. De rest van de groep is blij voor de mannen. De fotoshoot van aanstaande vrijdag voor Mariska wordt even kort besproken. Mariska heeft er veel zin in en geeft aan het spannend te vinden. Daarna komt Hiske met idee voor een sportactiviteit voor alle bewoners. Hiske lijkt het leuk om dit morgen te doen. De bewoners vinden het een leuk idee, vooral omdat de B&B-gasten dan ook meekunnen doen.

Merel en Gerrit hebben daarna een leuke verrassing voor de bewoners. Zanger Rinus komt bij de Hollandse avond vertelt Merel blij. Zanger Rinus wil graag trouwen met zijn vriendin, maar heeft daar geen geld voor. Merel geeft aan dat het leuk is om de bruiloft in Utopia 2 te houden, waarbij het voor de zanger helemaal gratis is. De bewoners vinden dit idee erg leuk en ze worden vrolijk van het idee. Gerrit voegt eraan toe om hier een promo act voor te maken, voor de Hollandse avond. Tot slot, bespreken de bewoners een handelaarsmiddag, de boodschappen en de Hollandse avond. Voor de handelaarsmiddag willen de bewoners hun slaapplekken en spullen verkopen. We moeten meer de insteek hebben dat in principe alles te koop is benadrukt Jessie. Vervolgens wordt er een datum geprikt voor de kijkmiddag. Mylène geeft aan dat zij de verantwoording hiervoor op zich wil nemen en de vergunning hiervoor zal aanvragen. Hiske neemt kort het woord over de Hollandse avond en geef aan dat er een clip wordt opgenomen voor die avond met alle bewoners. Daarna worden alle punten voor Hollandse avond nog besproken en zit de vergadering van vandaag erop.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 4.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *