Jessie en Merel hebben een heftig gesprek, moet ieder zijn eigen weg gaan?

Jessie en Merel hebben een heftig gesprek, moet ieder zijn eigen weg gaan?

Merel en Jessie zijn de laatste tijd veel met elkaar aan het kibbelen. Regelmatig vallen er dan lange stiltes tussen de twee. Soms kunnen die wel een dag duren. Jessie ziet dat afgelopen avond niet meer zitten en gaat een gesprek met haar aan. Hij snapt vaak niet meer wat er eigenlijk aan de hand is. Als dit zo doorgaat, moeten we misschien gewoon ieder onze eigen weg gaan is zijn conclusie. Merel loopt resoluut weg. Lekker makkelijk ben jij roept ze over haar schouder. Boos loopt ze naar de telefooncel. Jessie volgt haar. Wat is aan de hand? vraagt hij. Merel heeft er moeite mee dat ze vaak na een discussie niet meer tegen elkaar praten. Ik weet dat ik een grote bek heb en eruit zie alsof ik ermee om kan gaan, maar dat kan ik niet gaat Merel geëmotioneerd verder. Vandaag hadden ze wederom zo’n discussie. Dit keer ging het erover dat Merel wellicht de boot ook wilde verkopen, net zoals de yurt. Dit schoot bij Jessie in het verkeerde keelgat. De rest van de dag hing er een grote spanning tussen de twee. De sfeer die jij soms om je heen creëert op zo’n moment. Je kunt dan niet eens in een straal van 5 meter om je heen zijn zegt Jessie dan. Merel denkt dat het iets is wat bij hen beiden ligt. Ik heb het gevoel dat jij soms in je enthousiasme aan mij voorbij gaat zegt Jessie. Dat enthousiasme is een mooie eigenschap, maar dat is niet altijd fijn benadrukt hij. Ongeacht waar al die discussies vandaan komen, we zitten hier nog maar zes weken en we moeten het leuk hebben antwoordt Merel. Tenzij jij niet met me verder wilt, dan scheiden onze wegen hier voegt ze eraan toe. Het blijft lang stil tussen de twee. Als we nu zonder kus naar bed gaan, is het definitief ruzie zegt Merel. Ik ga niet graag met ruzie naar bed. Uiteindelijk besluiten de twee dat het niet fijn is op deze manier. Merel geeft aan dat het ook gewoon frustrerend kan zijn dat ze haar familie zo lang niet heeft gezien. Soms kan ze dat misschien een beetje op Jessie afreageren. Ze omhelzen elkaar. Ik zie je straks in de boot zegt Jessie. Eind goed al goed?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *