Jordie twijfelt en lijkt naar huis te willen, hij bespreekt zijn twijfels met Shelley

Jordie twijfelt en lijkt naar huis te willen, hij bespreekt zijn twijfels met Shelley

Shelley gaf een tijd geleden aan dat ze eigenlijk naar huis wilde. Ze zag de finale niet meer zitten. Toch heeft ze, na een peptalk van Brandon, besloten om te blijven. Afgelopen avond ziet Jordie het niet meer zitten en hij lucht zijn hart bij Shelley in de stacaravan. Ik zit hier met fake ass bitches. Ik ben zelf ook een fake ass bitch, omdat ik tegen mensen nog aardig doe. Ik heb er gewoon geen zin meer in vertelt hij. Shelley begrijpt hem. Ik wil niet fake gaan doen en aardig gevonden te worden gaat ze verder. Ook zij heeft moeite met enkele mede bewoners. Jordie geeft aan dat hij nu telkens tegen hetzelfde aanloopt. Hij zit er zelfs aan te denken om naar huis te gaan. De kans is er dat je er de volgende keer eruit gestemd wordt, maar die kans is er ook niet zegt Shelley. Ik heb geen zin om te wachten antwoordt Jordie. Ja, maar dat is het spel aldus Shelley. Ze moedigt hem aan om het vol te houden en om de finale proberen te winnen. Als ik jou was zou ik niet zelf de poort verlaten. Ga gewoon leuke dingen doen. Hoe moeilijk het ook is voegt ze eraan toe. Wat later vraagt Shelley aan Jordie of hij uitgenodigd is door Merel voor haar kampvuur vanavond. Jordie geeft aan van niet en hij is er verbaasd over. Shelley vraagt of hij er gewoon bij komt zitten, maar Jordie heeft daar geen behoefte aan. Zal Jordie van gedachten veranderen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *