Alexandra en Brandon gaan uit de kleren, ter voorbereiding van de fotoshoot voor morgen

Alexandra en Brandon gaan uit de kleren, ter voorbereiding van de fotoshoot voor morgen

Alexandra en Brandon hebben de bewoners een tijd geleden hun nieuwe idee verteld. De twee willen namelijk motivatieposters maken en een paar van die posters in de verkoop zetten voor de bv. Morgen vindt de shoot plaats en worden zij en paar andere bewoners gefotografeerd. Hiervoor komt er morgen een professionele fotograaf en een visagiste. Dit is volgens Alexandra en Brandon niet genoeg om zo goed mogelijk op de foto te kunnen. Zo hebben ze voor vandaag een afspraak gemaakt om zichzelf te laten spraytannen. Alexandra is als eerst aan de beurt voor de spraytan. Ze gaat er helemaal naakt, om zichzelf een mooi kleurtje te geven zonder lijntjes. Daarna krijgt Brandon een kleurtje over zijn lichaam. Even later nemen een paar andere bewoners ook een kleine beurt voor een kleurtje. Gaat het een geslaagde fotoshoot worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *