Jessie heeft last van hoe Merel bepaalde dingen zegt, zijn er weer relatieproblemen?

Jessie heeft last van hoe Merel bepaalde dingen zegt, zijn er weer relatieproblemen?

Jessie en Gerrit zitten in het atelier om weer te werken aan hun nummers. Jessie begint vervolgens over Merel te praten. Hij vertelt dat hij en Merel vandaag gezellig samen zouden zitten zonder de anderen. Jessie wilde bij de yurt gaan zitten maar dit zag Merel volgens hem niet zitten. Af en toe is het ook echt niet meer of zo reageert Gerrit over de relatie van Jessie en Merel. Als ik heel eerlijk mag zijn voegt hij eraan toe. Jessie antwoordt dat Merel overal waarde aan hecht. Dat ik denk joh, waar maak je je zo druk om gaat hij verder. Gerrit begint te lachen. Dus ze vond de plek niet goed vraagt hij. Nee. Ze vond het maar niks antwoordt Jessie. O, God zegt Gerrit lachend.

Dan komt Merel het atelier binnen. Ik heb geen zin meer in dit soort situaties elke keer vertelt ze aan Jessie. Wat voor situaties? vraagt Jessie. Merel geeft als voorbeeld de situatie van net en dat ze dit soort dingen serieus wil gaan bespreken. Je wil serieuze dingen gaan bespreken? Dat is ook nieuw. Dat zeg je nu voor het eerst zegt Jessie verbaast. Het tweetal begint over de situatie van net en Merel maakt duidelijk dat ze het leuk wil houden samen en ze loopt daarna weg. Hoor je nou ook weer de manier, waarop ze dingen zegt? vraagt Jessie. Gerrit wil zich er niet mee bemoeien. Zal het koppel binnenkort een punt zetten achter hun relatie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. Corry at 22:32

  Die twee moeten gewoon kappen met die zogenaamde relatie!!
  Het enige wat die twee hebben is een afhankelijkheidsrelatie met elkaar!
  En de een heeft een nog groter ego dan de ander, en ze willen beide het hoogste woord hebben, en beide willen ze in het middelpunt van de aandacht staan!!
  Beide kunnen ze liegen en bedriegen tot het gedrukt staat echt List en Bedrog!
  Ze gebruiken elkaar om naar de finale plaatsen te kunnen komen de laatste vijf!
  En omdat als het publiek mee gaat stemmen dat ze beide op deze manier meer stemmen krijgen, dus meer kans om bij de laatste vijf te komen.
  Ze hadden beide al lang naar huis moeten vertrekken, ze hebben géén hart voor Utopia en ook nooit gehad!!
  Het is alleen altijd pakken en graaien geweest, alles ikke ikke!!
  Jessie heeft vele dingen aangepakt maar niets heeft hij afgemaakt, dat konden anderen weer doen. Het is gewoon een nep goozer buiten de poort gaat hij weer aan de zuip, en breekt de tent weer overal af! Ze hebben beide de hele Utopia 2 tijd de boel gruwelijk opgelicht!!
  En zulke vreselijke figuren zouden Utopia waardig moeten zijn, dan ben je toch echt niet goed bij je hoofd!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *