Merel wil meer informatie uit de buitenwereld hebben en betrekt Hiske met haar plan

Merel wil meer informatie uit de buitenwereld hebben en betrekt Hiske met haar plan

Merel loopt blij naar Mariska toe en ze omarmt haar. Ze geeft aan dat het goed is dat Mariska het eten op woensdag organiseert en dat ze mee eet met de bezoekers. Merel is hier blij mee, omdat Mariska zo volgens haar de gesprekken kan volgen van de bezoekers wat er gaande is. Ger was net lekker zogenaamd aan het draaien in het atelier, terwijl Shell aan het knippen was. Dus zo vangen we hier en daar nog wat op voegt ze eraan toe. Ja gisteren zagen we ook de nieuwe drie musketiers gaat Mariska verder doelend op Shelley, Brandon en Jordie. De dames zijn het unaniem mee eens dat ze alles nauwlettend in de gaten moeten houden. Het gaat helemaal goed vertelt Merel trots. Ja het is fantastisch antwoordt Mariska aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *