Merel en Hiske verkopen van alles, de slaapplekken moeten er ook aan geloven

Merel en Hiske verkopen van alles, de slaapplekken moeten er ook aan geloven

De spullen van de tattoo shop zijn verkocht en zijn vandaag opgehaald. De bewoners willen niet alleen van de tattoo spullen af maar ook onder andere van de caravan, yurt, boot en de loungeset. Jessie, de man van de financiën, zit er normaal bovenop als het gaat om winst maken maar dit keer niet. Zo is Merel druk met het regelen van de verkoop samen met Hiske. Merel geeft bij Hiske aan dat ze voor de verkoop een plannetje moeten maken. Zij zit zelf te denken aan een kijkmiddag voor handelaars. De dames besluiten om alvast een lijstje te maken met wat ze allemaal willen gaan verkopen. Hiske denkt eraan om misschien wat foto’s online te zetten, van de spullen die ze willen gaan verkopen. Merel vindt dit een goed idee en ze wil er nog een leuk verhaaltje onderzetten. Hoe zullen de bewoners hen slaaplekken gaan regelen, als het allemaal verkocht is?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 19:00

    Zo ik wil even laten weten dat ik de uitzending van vanavond heb uitgezet dit is voor het eerst in anderhalfjaar,Wat een maatschappij wordt daar gkreeerd.Hier wil ik niet meer naar kijken.walgelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *