Merel, Franny, Alexandra en Mariska bespreken het gedrag van Shelley, ze maakt het zichzelf moeilijk

Merel, Franny, Alexandra en Mariska bespreken het gedrag van Shelley, ze maakt het zichzelf moeilijk

Merel, Franny, Alexandra en Mariska wandelen gezellig samen buiten. Shelley zondert zich af van de bewoners. Ze lijkt nog verdrietig, vanwege het vertrek van Andrea. Alexandra vraagt aan de dames of zij Shelley al hebben gesproken. Merel antwoordt van niet. En voegt eraan toe dat ze het zonde vindt dat Shelley zich afzondert. Ze maakt het zichzelf zo moeilijk benadrukt ze. Alexandra begint daarna over haar gesprek van afgelopen avond met Franny over Shelley. Zo vertelt ze aan Merel dat ze geprobeerd heeft om met Shelley te praten, maar dat ze haar negeert. Ja, Fran vroeg vandaag iets normaals aan haar en toen reageerde ze alleen met dus vertelt Merel. Mariska reageert erop dat het dan goed is geweest met Shelley. Dan moet je ook niet in je speech zeggen dat ik er niet voor je ben eindigt Mariska.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 19:06

    Wat zou ik het om willen keren de hele groep de beten hond.Maar de tijd zal het leren er kan er toch maar een winnen en dan hoop ik echt dat de eerlijkste Brandon mag winnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *