Shelley vindt niet dat Andrea naar huis had gemoeten

Shelley vindt niet dat Andrea naar huis had gemoeten

Hiske gaat naar Shelley, die nog in bed ligt. Ze vraagt zich af hoe het met haar gaat na het vertrek van Andrea gisteren. Ze is niet zo blij en ze vindt het oneerlijk hoe het is gegaan. Ze is van mening dat Andrea niet nu al naar huis had gemoeten. Shelley deelt met Hiske dat ze niet ziet waarom ze nog in Utopia 2 is. Ik heb hier niks te zoeken legt ze verder uit. Hiske probeert vervolgens de moed erin te houden en geeft aan dat ze er voor het acteerwerk is. Daar hoor ik ook niks meer van reageert Shelley. Hiske zegt dat ze het fijn vindt dat ze er nog is en dat Shelley er nog het beste van moet maken nu het nog kan. Straks sta je weer buiten en dan denk je, wat een herinnering voegt ze eraan toe. Hiske wijst Shelley erop dat ze het altijd al in haar eentje heeft gered. Shelley antwoordt dat het toen anders was. Hiske vindt dat ze echt het beste ervan moet maken nu het nog kan. Ik was wel echt verdrietig, maar ik zie wel antwoordt Shelley aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 35    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ria at 13:31

    Shelly denk aan je zelf en ga er lekker uit.Laat ze het maar lekker met elkaar uitzoeken.Tegen zoveel gemene mensen red je het nooit.Ze komen je uithoren en lopen weer gauw naar de andere om het door te vertellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *