Jordie bespreekt de eliminatie met Franny, dit vond hij ervan

Jordie bespreekt de eliminatie met Franny, dit vond hij ervan

Jordie en Franny zijn op deze nieuwe dag samen bezig bij de dieren. Jordie geeft aan blij te zijn dat hij tijdens de nominaties kalm is gebleven, ondanks dat hij in de gevarenzone zat. Ik had dus heel erg verwacht dat ik een scène zou gaan schoppen, want ik ken mezelf zegt hij tegen Franny. Wat later laat Franny aan Jordie weten dat ze het apart vindt dat Jordie haar niet opnoemde bij de positieve stemmen die hij zou ontvangen. Ik verwachtte het bij jou, maar ook weer niet. Ik noemde de mensen waarvan ik het sowieso dacht zegt Jordie. En legt verder uit dat haar stem voor hem niet zeker was omdat het afhing van de tactiek. Franny geeft aan dat zij vanaf het begin zeker was dat Jordie niet naar huis ging.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *