Alexandra is bang dat zij de volgende is die eruit gestemd wordt en bespreekt het met Franny

Alexandra is bang dat zij de volgende is die eruit gestemd wordt en bespreekt het met Franny

Franny en Alexandra maken zich afgelopen avond klaar om naar bed te gaan. Franny vraagt zich af of Andrea alles meende wat ze in haar interview vertelde. Ik denk het wel ja antwoordt Alexandra. Maar zij is toch juist de grootste slang die hier bestaan heeft vraagt Franny. Alexandra geeft aan dat zij dat ook vindt.  Daarna vertelt ze zich zorgen te maken over haar deelname in Utopia 2. Ze is bang dat Jordie, Brandon en Shelley op haar gaan stemmen bij de volgende nominatieronde. Volgens Alexandra gaf Merel haar aan, dat zij het niet laat gebeuren dat zij de volgende is. Weet je wat Merel zei. Dat Shelley helemaal terror gaat worden vertelt Franny. Alexandra vindt het op haar beurt zonde als dit bij Shelley zal gaan gebeuren. Wat zou jij doen in haar geval vraagt Franny. Ik zal me gewoon proberen bij de groep te mengen. Waarom zou je je afsluiten antwoordt Alexandra. Volgens Franny heeft Shelley een hekel aan iedereen. Alexandra legt haar situatie op dit moment met Shelley uit. Zo heeft Alexandra volgens haar gisteren met Shelley een normaal gesprek gehad, waarna ze Shelley de volgende dag begroette en zij haar compleet negeerde. Hè luister, het is voor mij ook een keertje klaar. Ik heb haar vriendin naar huis gestuurd. Het spijt me, maar ik moet dat kind hier niet voegt Alexandra eraan toe. Vervolgens beginnen de dames over Jordie. Alexandra geeft aan dat haar band met hem minder is geworden, doordat hij veel met de jongens omgaat. Ja dat zie ik ook aan jullie reageert Franny en ze voegt eraan toe dat zij het idee heeft dat haar band met hem minder is geworden sinds het Love is Love evenement. Zal Merel zich aan haar woord houden voor Alexanda?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *