Gerrit en Jessie bespreken de finale, lukt het hen om samen in de finale te komen?

Gerrit en Jessie bespreken de finale, lukt het hen om samen in de finale te komen?

Gerrit en Jessie willen graag de titel van Utopia 2 hebben. Gerrit geeft afgelopen avond aan dat hij bang is als het publiek gaat stemmen. Weet je wat het wel is, Shelley en Jordie zijn allebei iemand die een publieksstem kunnen krijgen antwoordt Jessie. Die twee zijn allebei prima voegt hij eraan toe. Gerrit antwoordt dat hij liever Jordie ziet weggaan. Denk je dat ik kans maak op de winst vraagt Gerrit. Jessie denkt hardop na. Het ligt er voor jou een beetje aan hoe de finale gaat lopen antwoordt Jessie. Wie er overblijven. Ik weet het niet. Ik denk dat je wel kans maakt, maar het niet groot is. Wel als je mij eruit stemt gaat hij verder. Gerrit antwoordt dat hij Jessie er niet uit wil stemmen. Jessie wil graag in de finale staan samen met hem, Merel, Hiske en Mariska. Dan is het de tent en de boot voegt Jessie er lachend aan toe. Ik gun het Franny ook vertelt Gerrit. Jessie gunt het Franny niet. Hij vindt dat ze geen flikker heeft gedaan in Utopia. Fran heeft echt haar tijd uitgezeten. Zo vertelt Jessie ook dat hij de finale anders voor zich ziet met inwoners die hen best hebben gedaan en een hart voor het programma hebben. Zullen de twee samen in de finale komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *