Shelley verbouwt haar kamer nu Andrea Utopia 2 verlaten heeft

Shelley verbouwt haar kamer nu Andrea Utopia 2 verlaten heeft

Shelley loopt afgelopen avond naar haar kamer toe. Haar kamergenoot Andrea heeft Utopia 2 moeten verlaten. Nu staat het bed van Andrea leeg. Shelley besluit daarom, haar kamer te gaan verbouwen, aangezien ze de kamer helemaal voor haar zelf heeft. Ze ruimt wat spulletjes op zodat er meer ruimte wordt gecreëerd. Het bed is ingeruild voor een stoel van buiten, alleen moet er nog een kussen op. Even later loopt ze naar de silo, om wat kussens te halen. Jessie, Gerrit en Merel staan naast de deur van de silo en ze kijken wat Shelley aan het doen is. Ze loopt de trap af met de kussen en ze stoot met de kussens per ongeluk Gerrit aan. Botsing zegt Gerrit. Je ziet er heel gezellig uit Shel zegt Jessie. Shelley is toch altijd gezellig reageert Merel lachend naar Jessie. Je moet gewoon aan de kant gaan, kneus reageert Shelley geïrriteerd en ze loopt terug naar haar kamer.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 92    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *