Shelley laat in een interview weten dat haar mede bewoners over lijken gaan

Shelley laat in een interview weten dat haar mede bewoners over lijken gaan

Naast Andrea en Jessie ondergaat Shelley ook nog een interview door shownieuws.

Wat vind jij ervan dat Andrea Utopia heeft moeten verlaten? is de eerste vraag van shownieuws. Ja echt heel rot. Ik had haar liever hier gehad dan de andere mensen antwoordt Shelley. Waarom is het zo rot? vraagt de interviewer. Heel veel zegt Shelley. Ik had goede gesprekken met haar en die heb ik bijna met niemand hier gehad. Ze was mijn huisgenootje. ‘S avonds laat als we naar bed gingen, praten we bij en dat ga ik heel erg missen voegt ze eraan toe. Hoe is de sfeer onderling? wordt er daarna gevraagd. Mensen gaan hier over lijken en dat zie ik ook gebeuren zegt Shelley. Hoe zie je dat vraagt Shownieuws. Mensen doen lief in je gezicht, maar achterom zijn ze gewoon slangen en je hebt hier heel veel slangen reageert Shelley. Met wie kun je hier wel leuk en gezellig zijn vraagt de interviewer. De enige die ik hier vertrouw is Hiske, voor de rest niemand laat Shelley weten. Hoe zorg jij dat jij de Utopiaan van het jaar wordt, is de laatste vraag. Ik blijf lekker mijzelf en ik ga als mijzelf de poort uit benadrukt Shelley. Ik ga niet achterbaks doen en als dat geen plek wordt bij de laatste vijf dan is dat maar zo. Maar ik ga wel als mijjzelf de poort uit eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 39    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *