Shownieuws interviewt Jessie, wat vindt hij van het vertrek van Andrea en de finale?

Shownieuws interviewt Jessie, wat vindt hij van het vertrek van Andrea en de finale?

Nadat Andrea Utopia 2 definitief verlaten heeft neemt Shownieuws nog een interview af bij Jessie.

Andrea is weg. Wat vind jij daarvan? vraagt de interviewer van Shownieuws. Eigenlijk doet het mij niet zo veel. Het is prima dat ze weg is en het was eigenlijk ook de bedoeling laat Jessie weten. Je kijkt heel blij vervolgd de interviewer. Het lijkt een plannetje die gesmeten is om dit zo voor elkaar te krijgen. Is dat ook zo? Ja eigenlijk wel zegt Jessie. Je hebt altijd een aantal mensen die dichter bij je staan en een aantal mensen waarvan je vindt dat ze verdienen om in de finale te staan. En als het nodig is om te zorgen dat die in de finale komen dan vind ik dat je dat moet doen voegt hij eraan toe. Wie moet er Utopiaan van het jaar worden? wordt er vervolgens gevraagd. Ik antwoordt Jessie kort maar krachtig. En hoe ver ga jij om te winnen? vraagt de interviewer. In principe is het voor mij het allerbelangrijkste dat we met vijf echte Utopianen in de finale zitten benadrukt Jessie. En wie horen er volgens jou in de finale? Jessie antwoordt: Merel, Brandon, Gerrit, ikzelf en Hiske. Nu zijn er ook dingen gezegd door Mariska over jou met Brandon. Wat vind jij daarvan? vraagt de interviewer daarna. Ik weet niet zo goed wat ik daarvan moet vinden reageert Jessie. Brandon liegt normaal gesproken niet over dit soort dingen en Maris heeft wel een beetje de schijn tegen in deze situatie. Ik ben naar haar toegegaan en ze zegt dat ze het niet heeft gezegd, dus ik sta tussen twee mensen in gaat hij verder. Vertrouw je iedereen is de laatste vraag. Nee niet iedereen zegt Jessie. Maar ik denk dat we gisteren bewezen hebben dat een groot deel wel te vertrouwen is eindigt hij het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 09:43

    Wat een verhaal ik hoop dat ze thuis eens goed in de spiegel kijken ook de laatste maanden terugkijken.Ik zou niet trots op mezelf zijn.Zelfs Shownieuws heeft er niets van uitgezonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *