Andrea ondergaat een interview en heeft Utopia 2 definitief verlaten

Andrea ondergaat een interview en heeft Utopia 2 definitief verlaten

De eliminatieronde is net ten einde. Andrea moet het Utopia 2 verlaten. Ze heeft vijftien minuten de tijd om haar kist in te pakken. En loopt richting de poort en Shownieuws rent naar haar toe. Ze houden een kort interview.

Ja, Andrea je gaat naar huis zegt de interviewer. Heerlijk reageert Andrea. Heerlijk vraagt de interviewer. Ja ik ben klaar met die mensen hier antwoordt Andrea. Je zegt je bent klaar met de mensen hier. Wat is er aan de hand? vraagt de interviewer vervolgens. Achterbaksheid zegt Andrea. Ik word een slang genoemd maar ik ben gewoon slank. Hoe graag had jij Utopia willen winnen?vraagt de interviewer van Shownieuws daarna. Andrea laat weten van niet. Ik gun andere mensen de winst. Bijvoorbeeld: Brandon, Hiske, Shelley, Jessie, Jordie en zelfs opperslang Merel gun ik een plekje in de finale. Wat is voor jou het mooiste en bijzonderste wat je hier hebt kunnen doen? wordt er vervolgens gevraagd. Toen we te horen hebben gekregen dat dit ging stoppen, heb ik voor mijzelf een droom in mijn hoofd gehad en dat was draaien op ADE. Ik heb niet op ADE gedraaid maar ik ga wel in één van de grootste clubs van Amsterdam draaien. Dus ik heb mijn eerste boekingen al en dat is mooi laat Andrea weten. Wat zijn de dingen wat jij zelf hebt gedaan of gebouwd in Utopia? Andrea antwoordt hierop dat ze het atelier verbouwd heeft met Brandon, Jordie en Dylan. Het was eerst een stinkhol en het is nu een mooi hokje geworden. Er zijn hier een aantal mensen die met muziek bezig zijn en ik hoop dat ze er heel veel plezier van hebben. Met sommige dingen ben je teleurgesteld zegt de interviewer dan. Voel je je dan niet een beetje een slachtoffer, nu je naar huis moet? Nee absoluut niet reageert Andrea. Ik wil gewoon lekker naar huis. Wie ga je het meest missen?vraagt de interviewer. Shelley, mijn stiefzus antwoordt Andrea. Ze is echt een lieverd en een persoon die hier best wel verkeerd begrepen wordt.

Na het interview loopt Andrea weer richting de poort. Oh, nu moet ik zeker iets gaan zeggen. Ik wil eigenlijk niks zeggen zegt Andrea wanneer de groep voor haar staat. Ze besluit om maar even een kleine speech te geven, waarin ze de bewoners aanmoedigt voor de finale. Ja, ik ga man zegt ze tot slot. En ze loopt vervolgens met haar kist de poort uit. Oké, meest ongemakkelijke exit ever zegt Merel tegen Gerrit. Een paar andere bewoners roepen nog keihard doei. Andrea haar avontuur zit er definitief op.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 48    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *