De eliminatie gaat van start, moet Andrea, Jordie of Mariska Utopia 2 verlaten?

De eliminatie gaat van start, moet Andrea, Jordie of Mariska Utopia 2 verlaten?

De bewoners verzamelen voor de vijver, de eliminatieronde gaat namelijk van start. Gespannen staat iedereen voor de borden. Brandon neemt het woord tijdens de introductie van de positieve stemmen. Degene met de mist aantal stemmen, moet Utopia verlaten zegt hij. Na de introductie, begint Gerrit met zijn eerste positieve stem.

Gerrit geeft deze aan Mariska. Merel volgt hem daarin. Mylène is daarna aan de beurt en ze geeft haar stem aan de persoon die het meest uit Utopia gaat halen. En ze geeft haar stem aan Jordie. Alexandra loopt gelijk naar Mariska toe en geeft haar een stem. Even later loopt Franny ook vrolijk naar Mariska toe. Shelley geeft een kleine speech, Maris, ik blijf erbij. Ik vind jou niet oprecht voegt ze eraan toe. En ze geeft haar stem aan Jordie. Jessie geeft aan dat hij uiteraard wil dat Mariska blijft en ziet dat ze genoeg stemmen heeft. Hij geeft tot ieders verrassing zijn stem aan Andrea. Hiske geeft bij Mariska aan dat ze het samen niet altijd met elkaar mee eens zijn, maar dat zij wel haar maatje is in Utopia. Haar positieve stem is daarom voor Mariska. Brandon staat voor de groep. Hij vertelt in zijn speech dat hij graag wil dat Jordie blijft, omdat hij zich zo ingezet heeft in Utopia, voor zijn community. Dit betekent dus dat Andrea naar huis gaat. Andrea lijkt opgelucht, wetende dat ze zo haar familie ziet en weer thuis is. Dan gaat de poort open en komt Shownieuws het terrein op… Andrea zal vandaag dus nog Utopia 2 moeten verlaten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 95    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *