Jessie waarschuwt Hiske, Gerrit en Mariska voor Mylène, ze is onberekenbaar

Jessie waarschuwt Hiske, Gerrit en Mariska voor Mylène, ze is onberekenbaar

Eerder vandaag gaf Jessie al bij Mariska aan dat hij hoopt op een gelijkspel tussen Andrea en Jordie. Wat later bespreekt hij weer met haar, Hiske en Gerrit dat ze Mylène ook niet moeten onderschatten. Mylène is wel gevaarlijk. Van haar weten we niet wat ze gaat doen, omdat ze onberekenbaar is waarschuwt Jessie hen. Mariska geeft aan dat Mylène meerdere malen bij haar heeft aangegeven dat ze niet tactisch gaat stemmen. Mochten we nog twee mensen op de bank willen zetten, dan is Mylène als vrije vogel voor ons wel gevaarlijk benadrukt Jessie. De rest van de bewoners fixeren zich volgens hem slechts op één persoon. Heeft Jessie gelijk?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 16:20

    Wat een naar stel mensen bij elkaar als de maatschappij er zo uit zou zien.Ik ben blij dat er in mijn leven niet van die personen zijn.Ik verwacht de blauwe balk laat jullie waren karakter maar zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *