Wil Jessie voor een gelijkspel zorgen tijdens de eliminatie?

Wil Jessie voor een gelijkspel zorgen tijdens de eliminatie?

Er wordt druk gesproken over de aankomende eliminatieronde. Zo voorspelden Gerrit, Hiske en Mariska al de mogelijke uitslag. Wat later vertelt Jessie Mariska over zijn idee. Volgens hem krijgt Mariska genoeg stemmen om te blijven. Wat als Andrea en Jordie gelijk eindigen? spreekt hij vervolgens uit. Mariska reageert verbaasd en vraagt of dat wel mogelijk is. Wel als ik op Andrea stem zegt Jessie. Hij is vooral benieuwd hoe het finalespel na een gelijkspel zal verlopen. Ja, dag, zitten we nog een dag zo, daar heb ik geen zin in reageert Mariska lachend. Volgens haar is er ook nog een mogelijkheid dat Shelley haar positieve stem niet aan Andrea zal geven, maar aan Jordie. Zal het vanmiddag een gelijkspel worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *