Gerrit, Hiske en Mariska doen een voorspelling over de eliminatie van vandaag

Gerrit, Hiske en Mariska doen een voorspelling over de eliminatie van vandaag

Als Gerrit de Mongoolse tent inloopt vindt hij daar Hiske en Mariska die het over de eliminatie van vandaag hebben. Er wordt flink gegrapt over de einduitslag. Hiske doet natuurlijk eten op woensdag met Andrea. Die wil ze woensdag wel door laten gaan, daarom heeft Hiske besloten haar positieve stem aan Andrea te geven vertelt Gerrit. Het blijft even stil maar dan brult Gerrit het uit van het lachen. Die vind ik minder erg dan dat je hem aan Jordie geeft reageert Mariska. Oh, ik was net van plan hem aan Jordie te geven lacht Hiske. Vervolgens komen de drie ter zake. Ze voorspellen per bewoner aan wie de positieve stem wordt gegeven. Alexandra op Mariska. Brandon op Jordie. Franny op Mariska. Jessie op Jordie. Mylène op Jordie en Shelley op Andrea. Alleen Merel is nog een grote twijfel. Gerrit laat weten dat hij zijn positieve stem aan Mariska gaat geven. Ik denk dat Hiske hem wel aan mij geeft zegt Mariska. Dit zou betekenen dat Andrea de minste positieve stemmen ontvangt en dus Utopia 2 moet verlaten. Zullen zij gelijk krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *