Mariska vreest voor haar exit en bespreekt dit met Hiske

Mariska vreest voor haar exit en bespreekt dit met Hiske

Mariska ontving gisteren de meeste stemmen van de bewoners tijdens de stemronde. Dit waren er maar liefst twaalf. Samen met Andrea en Jordie zit ze dus in de gevarenzone. Mariska vreest voor haar exit en dit vertelt ze aan mede bewoner Hiske. Ik zit volgende week gewoon weer op de bank, en de week daarop ook gewoon weer denkt ze. Dat weet je niet reageert Hiske. Er kan van alles nog gebeuren stelt ze Mariska verder gerust. Zal Mariska haar gevoel terecht zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *