Welke bewoners zijn genomineerd na de derde stemronde van de finale?

Welke bewoners zijn genomineerd na de derde stemronde van de finale?

De bewoners verzamelen gespannen in de silo. Brandon neemt het woord en daarna mag Alexandra als eerst beginnen met stemmen. Zij houdt haar speech kort en bondig en geeft drie stemmen op Andrea. Daarna zet ook Mariska drie strepen op het bord van Andrea.Ik vind deze persoon op dit moment schijnheilig vertelt Shelley wanneer zij begint met stemmen en ze zet drie strepen onder de foto van Mariska, gevolgd door Andrea. Franny zet drie stemmen neer bij Andrea, waarna Mylène haar stemmen verdeelt over drie bewoners namelijk Andrea, Jordie en Alexandra.

Brandon loopt daarna naar voren en hij kan nu eindelijk zijn idee uitvoeren. Hij geeft aan dat hij graag een stokje voor de snode plannen wil steken in de finale omdat er volgens hem een vies spelletje wordt gespeeld. Degene die in zijn ogen liegt, is Mariska en hij zet drie strepen bij haar neer. Gerrit geeft twee stemmen aan Andrea en vermeldt erbij dat hij niet zo goed weet wat zij hier doet. Daarna geeft hij een stem op Jordie, volgens Gerrit heeft Jordie zijn vertrouwen beschadigd. Hiske gunt het om Mylène naar huis te laten gaan en ze geeft haar drie stemmen. Merel zet twee stemmen neer bij Jordie en één bij Andrea. De laatste stem wordt verdeeld door Jessie. Hij zet drie stemmen neer bij Jordie. De bewoners zijn in shock, want er zijn dit keer drie bewoners die genomineerd zijn en in de gevarenzone zitten… Namelijk: Andrea, Jordie en Mariska.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 88    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 09:52

    Weer fout gedaan je ziet de groep Jessi zijn vol met z’n alle op Andrea gegaan en Alexandra en jordie wiste n het weer beter. De Stem van Hiske was helemaal doelloos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *