De derde stemronde zorgt voor een hoop commotie in Utopia 2

De derde stemronde zorgt voor een hoop commotie in Utopia 2

De derde nominatieronde zorgt voor een hoop commotie onderling. Vooral de speech van Brandon heeft indruk gemaakt. Hij gaf aan Mariska niet te kunnen vertrouwen en dat ze ooit verteld heeft Jessie de finale niet te gunnen. Zelfs vrienden Jessie en Gerrit belanden in een discussie. Jessie laat weten dat hij zijn stemmen zo heeft weggegeven om hun groep verder te laten komen. Gerrit vindt dat Jessie donders goed weet dat als Gerrit of Mariska in de gevarenzone zitten, Jessie in gevaar zit met zijn finale en dat hij het vooral ook voor zichzelf zo stemt. Gerrit waarschuwt Jessie daarna om goed na te denken wat hij gaat zeggen tegen Mariska, voordat hij haar afbrandt. Niet veel later stapt Jessie inderdaad op Mariska. Hij wil weten of zij ooit heeft gezegd dat ze Jessie de finale niet gunt. Volgens Mariska heeft ze dit niet gezegd en Jessie vraagt zich af waar Brandon dat vandaan haalt. Gerrit bespreekt ondertussen met Merel het gedrag van Jessie. Merel geeft aan dat het voor Jessie als een klap aankomt deze nominatieronde. Hoe gaat de rest van de avond verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 112    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 09:58

    IKijk maar eens rond in Utopia wat hij heeft neergezet.met hulp maar weinig van de bewoners van nu.k hoop echt dat Brandon wint hij is al zijn gehele tijd eerlijk geweest en hars gewerkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *