Brandon vertelt over het beruchte gesprek met Mariska

Brandon vertelt over het beruchte gesprek met Mariska

Brandon vertelt aan een paar bewoners dat Mariska vorige week een paar keer aan Brandon vroeg; Jessie moet gaan hè? Volgens Brandon antwoordde hij toen tot twee keer aan toe dat Jessie voor hem niet hoef te gaan. Jessie wist dit van Mariska al die tijd niet. Het is f*cking geniepig en f*cking gemeen voegt Brandon eraan toe. Alexandra en Franny laten Brandon vervolgens weten dat ze vinden dat hij te vertrouwen is en dat hij niet liegt. Jessie hoort, als je het mij vraagt, ook in de finale vertelt Brandon tegen Alexandra. Hij vindt daarom dat Mariska weg moet. Ze gaat wel gewoon met Jessie om, terwijl ze hem de finale niet gunt. Wie liegt er volgens jullie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *